La oss hjelpe deg få erstatning etter personskade

PERSONSKADE

Personskade kan gi krav på erstatning. Kontakt advokat som er ekspert på trafikkskade og yrkesskade for bistand i din erstatningssak. Første samtale gratis.

Personskade kan gi krav på erstatning, men forsikringsselskapene vil helst betale minst mulig i erstatning etter personskade. Alene står du maktesløs mot forsikringsselskapets mange ressurser. Du bør derfor bruke advokat som har lang erfaring med personskade, og med å forhandle med forsikringsselskapene. Skal du få det du har krav på i erstatning, bør du derfor kontakte oss, som er ledende spesialister på personskade og erstatningsrett.

Ønsker du å snakke med en advokat om din sak?
Ta kontakt her for en uforpliktende prat

Typiske personskader som kan gi krav på erstatning er gjerne

Det er en vanskelig prosess å kreve erstatning etter personskade, særlig hvis du står alene i prosessen og ikke er kjent med hvordan forsikrings-selskapene opererer. Vi er vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene for at våre klienter skal få den erstatningen de har krav på. Vi har kontor sentralt i Oslo, og bistår klienter over hele landet.

Vi ser til daglig hvordan forsikringsselskapene prøver å få skadelidte til å si ja til en personskadeerstatning som ligger langt under hva de bør kunne få. Vi jobber ut fra at den som har fått en personskade skal ha en riktig, dvs riktig, erstatning, og har hjulpet mange med å få mer i erstatning enn hva selskapet først har ønsket å tilby. Vår erfaring er at de skadelidte som bruker advokat oppnår langt mer i erstatning enn de som prøver å kreve erstatning etter personskade på egenhånd.

Ikke vent lenger, kontakt oss idag og la oss hjelpe deg også å få mer i erstatning. Vi gir deg en uforpliktende gjennomgang og vurdering av din sak og hvilke muligheter du har for å nå frem med ditt erstatningskrav etter personskade.

Ønsker du å snakke med en advokat om din sak?
Ta kontakt her for en uforpliktende prat

Les noen av våre mediaoppslag, og om vårt arbeid i erstatningssaker her.

Kontakt oss