Erstatning etter ulykke
Lurer du på om du har en sak?

3 tips for å få riktig erstatning etter ulykke

Hva må du passe på når du skal kreve erstatning etter en ulykke? Følg tipsene fra våre advokater, og erstatningen kan bli mange ganger høyere enn hva selskapet tilbyr. Hvis du har en erstatningssak, kan du kontakte våre advokater helt uforpliktende. Ring oss på 22122480, eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor slik at vi kan kontakte deg.

Vi har tre viktige tips til deg som krever erstatning etter ulykke:

  1. Du må bevise skadene
  2. Bruk erfaren advokat som kan vise til gode resultater
  3. Ikke godta for lave tilbud

Du kan lese mer om tipsene i artikkelen under.

Har du blitt skadet, for eksempel i trafikken, ved vold, som pasient eller på arbeidsplassen, kan du ha krav på en betydelig erstatning.

Likevel vil forsikringsselskapene helst betale minst mulig, og vi ser daglig at de prøver å få skadelidte til å takke ja til altfor lave oppgjør. Her er våre råd til hvordan man kan få riktig erstatning ved personskade.

1. Du må bevise skadene

Det er ille nok å havne i ulykke og få livet snudd opp ned. Mange vet ikke at det er en rekke ting man selv må gjøre for å dokumentere skade og årsak umiddelbart etter ulykken.

For å få erstatning etter en ulykke, er det nemlig du som må bevise at du har fått en skade.

Vanligvis snur forsikringsselskapet innholdet i journalene dine mot deg i retten, og gjør hva de kan for å holde erstatningen nede på et minimum. Da er det viktig å kunne bevise hva som faktisk skjedde, både i form av bilder fra ulykkesstedet og eventuelle vitneutsagn. Gå også ofte til legen, og få skriftlig dokumentasjon på skader og symptomer. Les vår detaljerte guide om hva du må gjøre steg for steg etter en ulykke.

2. Bruk erfaren advokat som kan vise til gode resultater

Vår erfaring er at de skadelidte som bruker advokat oppnår langt mer i erstatning enn de som prøver å kreve erstatning etter personskade på egenhånd. Vi har som eksempel hatt f.eks. saker hvor erstatningen til klienten økte med henholdsvis 4566 % og 2666 % i forhold til forsikringsselskapets tilbud, etter at vi bisto i saken.

Du kan lese om flere av våre resultater her.

Du bør derfor bruke advokat som har erfaring med personskade. Vi er vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene, og oppnår som regel svært gode resultater for våre klienter.

3. Ikke godta for lave tilbud

Vi jobber ut fra at den som har fått en personskade skal ha en riktig erstatning, og har hjulpet mange med å få mer i erstatning enn hva selskapet først har foreslått.

Forsikringsselskapet vil som regel alltid ha noe å gå på når de kommer med et tilbud til deg. Noen ganger har de veldig mye å gå på, men det er bare advokater med erfaring fra erstatningssaker som kan si noe om hvilke muligheter din sak har.

Spør oss om din sak i erstatningssak i dag. Du får en uforpliktende samtale med gjennomgang og vurdering av din situasjon, og vi gir deg oversikt over hvilke muligheter du har for å nå frem med ditt erstatningskrav – samtalen er uforpliktende og kostnadsfri. Hør med våre advokater idag.

Kontakt oss
youtube_video_preview