Erstatning etter trafikkulykkeErstatning etter trafikkulykke

Har du et erstatningskrav?

Erstatning økte med 4566%

Kvinne ble tilbudt kr 30.000,- etter trafikkulykke. Med advokathjelp fikk hun til slutt nesten 1,4 millioner kroner. Økningen viser at det kan lønne seg å engasjere advokat.

En 25 gammel kvinne var passasjer da ulykken var skjedde. Hun har blant annet slitt med smerter i hode, nakke og ryggen etter utforkjøring i 160 km/t. Det var ikke promille involvert i trafikkulykken, som endret livet hennes på sekunder.

Etter bilulykken ble kvinnen tilbudt 30.000 kroner fra forsikringsselskapet. Hun synes at var lite, og engasjerte Advokatfirmaet Robertsen.

Det var uklart i hvilken grad 25-åringen blir arbeidsufør, men hun ville definitivt ikke kunne arbeide full stilling, og dette var utgangspunktet for forhandlingene med selskapet.

Etter forhandlinger fikk kvinnen nesten 1,4 millioner kroner i erstatning fra bilførerens forsikringsselskap inkl. fører/passasjerulykkesforsikring. Hun har ikke vært vurdert av NAV i forhold til arbeidsuførhet, fordi hun i hvert fall ikke er minst 50 prosent arbeidsufør (krav for AAP og uføretrygd). I dag er det umulig å vite om hun kan jobbe 80 prosent, 60 prosent eller i annen grad.

Det er en komplisert prosess å fremme krav om erstatning for en yrkesskade. Hvis du har vært utsatt for en arbeidsulykke, anbefaler vi deg derfor å kontakte advokat via Personskadesiden. Vi har den erfaringen du trenger for å få erstatningen du har krav på.

Kontakt oss