Erstatningen økte med 2666% etter at en mopedist fikk hjelp av advokat som var spesialist på erstatningssaker. Erstatningen økte med 2666% etter at en mopedist fikk hjelp av advokat som var spesialist på erstatningssaker.

Har du et erstatningskrav?

Fikk 2666% mer i erstatning etter trafikkskade

Det lønner seg å bruke advokat, spesialisert på trafikkskade. Dette merket en mopedist som takket nei til skambud, engasjerte advokat og til slutt fikk 2666% mer enn hva forsikringsselskapet ville tilby.

Erfarne advokater kan bety mer i erstatning. Lurer du på om du har en erstatningssak, eller hva du kan kreve i erstatning etter en arbeidsulykke, trafikkulykke eller annen skadehendelse, kan du kontakte våre advokater her, eller ved å ringe oss på tlf 05789.

Trafikkulykken skjedde da en 17 år gammel gutt på moped ble hardt skadet i en frontkollisjon med en møtende bil som kom over i feil kjørebane i juni 1998. SpareBank 1 Skadeforsikring ønsket 23. mars 2009 å sette endelig punktum for erstatningsoppgjøret etter mopedulykken da de allerede mente å ha strukket seg langt. I brevet til advokaten skrev de:

«Selskapet anser med dette saken for avsluttet».

– Heldigvis skjedde ikke det, sier advokat Jan Inge Thesen i advokatfirmaet Robertsen. Klienten måtte gjennom fem krevende rettsrunder mot forsikringsselskapet før han fikk erstatningen han hadde krav på. Da mottok han til slutt 8,3 millioner kroner - som tilsvarer 2666% mer enn selskapet opprinnelig ønsket å utbetale.

Du kan lese mer om trafikkskadesaken i VGs artikkel her.

Det lønner seg som regel å bruke advokat mot forsikringsselskap etter trafikkskade. Som regel vil en erfaren advokat kunne sørge for at du får mer enn selskapet vil betale deg dersom du forsøker å håndtere saken alene. Du kan lese mer om hvem vi er og vår filosofi ved å følge lenken her.

Våre advokater er spesialister på trafikkskade- og erstatningsrett. Ta en uforpliktende samtale med oss og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg i din erstatningssak.

Kontakt oss