Skal du kreve erstatning etter kjedekollisjon, bør du kontakte advokat som har erfaring med erstatningsrett.Skal du kreve erstatning etter kjedekollisjon, bør du kontakte advokat som har erfaring med erstatningsrett.

Lurer du på om
du har en sak?

Erstatning etter kjedekollisjon

Skal du kreve erstatning etter kjedekollisjon, bør du kontakte advokat som har erfaring med personskade- og erstatningsrett. Forsikringsselskapet vil helst betale så lite som mulig i erstatning, og derfor er det viktig med råd og veiledning i prosessen. Vi anbefaler deg å kontakte erfarne advokater gjennom Personskadesiden. Enkelt, greit og uforpliktende.

Erstatning etter kjedekollisjon kan være vanskelig å få. Dels skyldes dette at vanlige personskader etter kjedekollisjon er whiplash/nakkesleng, og dels skyldes dette at en kjedekollisjon kan ha lave hastigheter og dermed lavere skadeevne enn høyhastighetskollisjoner. Skal du kreve erstatning etter kjedekollisjon, bør du derfor velge en advokat som har erfaring med trafikkskade- og erstatningsrett.

En kjedekollisjon innebærer at en bil kjører inn i en kø av biler, slik at den bilen som blir truffet smeller inn i bilen foran helt inntil kollisjonsbevegelsen har avtatt. En kjedekollisjon kan dermed gi svært mange skadelidte i forskjellige biler. Alle disse skadelidte kan kreve erstatning etter kjedekollisjonen for de personskadene de får.

Hva gjør jeg hvis jeg har fått en personskade?

Har du fått personskade og skal kreve erstatning etter kjedekollisjon, så er det viktig at du oppsøker lege jevnlig og helt frem til din personskade har stabilisert seg. Dette er fordi forsikringsselskapet gjennomgår dine medisinske journaler svært nøye, og et hvert "hull" i journalen vil bli brukt som et argument for at du egentlig ikke har fått noen skade etter kjedekollisjonen. Særlig viktig er dette hvis din personskade er whiplash/nakkesleng, som ikke kan påvises på MR, CT eller røntgen.

Utgiftene til advokat dekkes av forsikringsselskapet på lik linje med alle andre utgifter du har på grunn av skaden.

Hva skjer i en trafikkskadesak? Les vår guide her!

Via Personskadesiden.no kan du komme i kontakt med advokater som har lang erfaring med trafikkskadesaker. Vi er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene til våre klienters beste, og oppnår gjennomgående gode resultater for våre klienter.

Kontakt oss