Yrkesskadet fisker fikk 6,8 millioner i erstatningYrkesskadet fisker fikk 6,8 millioner i erstatning

Lurer du på om du har en sak?

Fisker fikk 6.8 millioner i erstatning

2018-04-26
En fisker ble hardt skadet på jobb og krevde erstatning for det tapet han opplevde på grunn av yrkesskaden. Saken ble løst i utenrettslige forhandlinger med forsikringsselskapet.

Fisker fikk et tau rundt foten og havnet i sjøen. Han fikk flere skader etter arbeidsulykken, herunder brudd- og bløtdelsskader. Fiskeren engasjerte advokat Nora Løvøi Bjørnstad hos Advokatfirmaet Robertsen til å håndtere yrkesskadesaken for ham. Adv. Bjørnstad rådet skadelidte til å avvente erstatningsoppgjøret til arbeidsevnen var avklart i form av vedtak om uførepensjon fra NAV.

Etter vedtak om uførepensjon, og oversendt endelig krav i saken, tilbød selskapet et oppgjør på kr 5 300 000. Etter gjentatte forhandlinger med selskapet kom man til enighet om et erstatningsoppgjør på kr 6 800 000.

Via Personskadesiden.no kan du komme i kontakt med advokater som har lang erfaring med yrkesskadesaker. Vi er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene til våre klienters beste, og oppnår gjennomgående gode resultater for våre klienter.

Kontakt våre advokater idag og hør hvordan vi kan hjelpe deg i din sak.

Kontakt oss