Lurer du på noe i din sak?

Venter alvorlige trafikkulykker

(VG:) Asker-ordfører Lene Conradi sier til VG at hun venter på at det skal skje en trafikk-katastrofe når nytt tunell-løp ikke blir en del av 2023-budsjettet fra regjeringen.

Ordføreren påpeker at dagens løsning allerede ofte medfører stengte tunell-løp og økt risiko brannspredning når vogntog kommer i brann i tunellen under Oslofjorden ved Drøbaksundet.

– Dette er jo et prosjekt som har vært klart til igangsetting lenge allerede. Prosjektet er prioritert av veimyndighetene. Det er katastrofalt at vi må vente enda lenger på en utvidelse og mer trafikksikker tunnelforbindelse, sier Conradi til VG.

Advokat og partner Thorsteinn J. Skansbo i Advokatfirmaet Robertsen mener trafikksikkerhet bør prioriteres bedre i budsjettet. - Veiene på Østlandet er blant landet desidert mest trafikkerte, og har dermed statistisk en større risiko for at det oppstår kritiske trafikksituasjoner og trafikkulykker, sier Skansbo.

"Statens bevilgninger til trygge veier er kritisk for trafikksikkerheten og for å unngå ulykker"

Adv. Thorsteinn J. Skansbo

- Den som blir utsatt for en trafikkulykke, får livet snudd på hodet og klarer ofte ikke lenger å jobbe som før. Dette er menneskeskjebner man kan unngå med de rette tiltakene og de riktige bevilgningene, fortsetter han.

Erstatning etter trafikkulykke

Det er en vanskelig prosess å kreve erstatning etter personskade. Dette gjelder særlig hvis du står alene i prosessen og ikke er kjent med hvordan forsikringsselskapene opererer. Du bør derfor bruke advokat som har erfaring med personskade- og erstatningsrett. 

Våre advokater har jobbet spesialisert med erstatnings- og forsikringsrett siden 1987. Våre spesialområder er:

Vi er vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene for at våre klienter skal få den erstatningen de har krav på. Ta kontakt med oss idag og la våre advokater hjelpe deg gjerne i din sak.

Kontakt oss