Lurer du på om du har en sak?

Yrkesskadet kvinne fikk 3 millioner

Yrkesskadet kvinne fikk 3 millioner i erstatning i forhandlinger med forsikringsselskapet. Hun ble bistått av vår advokat Nora Løvøi Bjørnstad. Hør med oss idag hvordan vi kan hjelpe deg i din sak.

En ung kvinne bosatt i Sverige med jobb på norsk rederi mistet helsesertifikat og jobb på grunn av skulderskade. Skaden skjedde på arbeid og ble godkjent som yrkesskade av NAV og Tryg Forsikring. 

Kvinnen ble bistått av advokat Nora Løvøi Bjørnstad i Advokatfirmaet Robertsen. Etter lengre forhandlinger tilbød Tryg et endelig oppgjør i saken på kr 1. million. Skadelidte avslo kravet og tok ut stevning for tingretten.  Rett for rettssaken ble saken forlikt med utbetaling til skadelidt på nærmere 3. millioner.

Hvis du har fått en yrkesskade, eller har et erstatningskrav etter annen personskade, kan det være vanskelig å nå frem overfor et forsikringsselskap som forsøker å slippe unna ansvar. Våre advokater er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene, og kan hjelpe deg i din sak. Hør med oss helt uforpliktende idag.

Kontakt oss