Kokk fikk 1,1 millioner i erstatning etter forhandlinger med TrygKokk fikk 1,1 millioner i erstatning etter forhandlinger med Tryg

Lurer du på om du har en sak?

Kokk fikk 1,1 millioner i yrkesskadeerstatning

En kokk fikk kneskade mens han var på jobb for et hotell. Forsikringsselskapet var vanskelig å forholde seg til for ham, og han engasjerte advokat Thorsteinn J. Skansbo. Det resulterte i en samlet erstatning på over 1,1 millioner kroner.

Under sakens behandling og i dialogen mellom partene, var forsikringsselskapet opphengt i tidligere ulykker mannen hadde opplevd, og selskapet var tvilende til hvilket inntektsnivå mannen ville klart å opprettholde hvis arbeidsulykken ikke hadde skjedd. 

Forsikringsselskapet var videre tvilende til om kneskaden faktisk skyldtes arbeidsulykken,  og begynte underveis også å uttrykke tvil rundt selve ulykken, og ønsket å engasjere utreder for å få dette undersøkt nøyere.

Advokat Skansbo lyktes imidlertid med å få avverget selskapets lite konstruktive ønske om utrederavhør, og fikk mannen utredet av spesialist, som kom til en årsakssammenheng mellom hans varige skade og ulykken. Det ble deretter fremsatt et erstatningskrav overfor selskapet, som igjen måtte følges opp med trusler om rettslig søksmål før selskapet igjen gikk med på å få fremgang i saken. 

Ved sluttforhandlingene ble partene så enige om en samlet erstatning på 1,1 millioner kroner.

Hvis du har fått en yrkesskade, eller her et erstatningskrav etter annen personskade, kan det være vanskelig å nå frem overfor et forsikringsselskap som forsøker å slippe unna ansvar. Våre advokater er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene, og kan hjelpe deg i din sak. Hør med oss helt uforpliktende idag.


 

Kontakt oss