Gøy med
fornøyde klienter

Fornøyd klient i personskadesak

Advokat Anne Grethe Kjelland har lang erfaring med personskade- og erstatningsrett. Nylig avsluttet hun en sak for en klient som ga henne en svært hyggelig tilbakemelding.

Vi synes det er kjempegøy med fornøyde klienter! Tilbakemeldingen er gjengitt i sin helhet, etter at klienten ga sitt samtykke til at den kunne publiseres:

"Når man havner i en situasjon der man finner livet sitt endret på de fleste måter er det vanskelig å ta tak i saker som er juridiske alene. Jeg personlig visste jeg måtte, men hadde ikke krefter til å ta tak i den jobben jeg visste det kom til å bli. Da så jeg en annonse fra Robertsen på nettet og skrev en melding til dere. Det er den viktigste meldingen jeg har skrevet. Mottok da en hyggelig telefonsamtale fra dere, og vi var i gang. Dette er en lang og tidkrevende prosess, men opplevde oppmuntring fra dere når det buttet!  Er så takknemlig for den hjelpen og støtten jeg har fått fra dere, og dere fortjener en stor bukett roser og en hjertevarm takk fra meg. Dere har gjort at min hverdag er lettere å håndtere! Tusen tusen takk!"

- Laila Nygård

Tusen takk for en kjempekoselig tilbakemelding, Laila! 

Du kan lese mer om flere av våre tidligere saker og resultater ved å klikke på lenken her.

Hvorfor bruke spesialisert advokat

Det er en vanskelig prosess å kreve erstatning etter personskade. Dette gjelder særlig hvis du står alene i prosessen og ikke er kjent med hvordan forsikringsselskapene opererer. Du bør derfor bruke advokat som har erfaring med personskade- og erstatningsrett. 

Våre advokater har jobbet spesialisert med erstatnings- og forsikringsrett siden 1987. Våre spesialområder er:

Vi er vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene for at våre klienter skal få den erstatningen de har krav på. Ta kontakt med oss idag og la våre advokater hjelpe deg gjerne i din sak.

Kontakt oss