Skal du kreve erstatning etter trafikkulykke?

05.12.16: Trafikkulykker krevde seks liv i november

Seks mennesker omkom i trafikkulykker i november. Det er syv færre enn i samme måned i fjor, men antallet trafikkofre har så langt i 2016 oversteget fjorårets tall med nesten 30%.

Ved utgangen av årets nest siste måned har hele 128 mennesker mistet livet på norske veier, mot 107 på samme tid i fjor. Ingen av disse var fotgjengere. I hele fjoråret omkom 117 mennesker i trafikkulykker, og årets tall overstiger allerede dette med en måned igjen av året.

Direktør Jan Johansen i Trygg Trafikk uttaler i en pressemelding at det erfaringsmessig er det utforkjøringer og møteulykker som preger de alvorligste ulykkene i trafikken, og Trygg Trafikk-direktøren ber folk om å ta det rolig på veien.

– Vi er inne i en tid der kjøreforholdene er svært krevende. Frost, snø og glatte veier skaper uforutsigbarhet og kjøreforholdene kan endre seg voldsomt på bare kort tid. Ta derfor forhåndsregler og sjekk vær- og føreforholdene før du skal ut, ber han.

Les pressemeldingen fra Trygg Trafikk her.

Utgiftene til advokat i en sak om erstatning etter trafikkulykke dekkes av forsikringsselskapet på lik linje med alle andre utgifter du har på grunn av skaden.

Hva skjer i en sak om erstatning etter trafikkulykke? Les vår guide her!

Via Personskadesiden.no kan du komme i kontakt med advokater som har lang erfaring med trafikkskadesaker. Vi er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene til våre klienters beste, og oppnår gjennomgående gode resultater for våre klienter.

Kontakt oss