Trafikkskadet mann fikk 2,6 millioner i erstatningTrafikkskadet mann fikk 2,6 millioner i erstatning

Lurer du på om du har et erstatningskrav?

Trafikkskade ga 2,6 millioner i erstatning

En trafikkskadet mann fikk alvorlig hodeskade etter at han falt ut av bilen i fart. Forsikringsselskapet tilbød først 1,5 millioner i erstatning, men måtte til slutt betale mannen 2,6 millioner.

Mannen ble skadet i hodet etter at han falt ut av bilen mens den fortsatt var i fart. Til tross for hodeskaden, var han i stand til å fullføre en utdannelse og ville etter all sannsynlighet være i stand til å jobbe noe etter ulykken.

Dette var også noe mannen selv ønsket, men krevde erstatning for det tapet han ville få fordi han ikke ville være i stand til å jobbe i full stilling.

Mannen var først representert ved en advokat fra et annet advokatfirma, men byttet til advokat Skansbo for å få mer fremgang i saken. Dette medførte at forsikringsselskapet først la frem et tilbud et tilbud på kr 1.500.000,-. I forhandlinger med selskapet ble dette tilbudet oppjustert flere ganger, helt til selskapet aksepterte at mannen hadde et samlet krav på kr 2.600.000,-.

Det lønner seg som regel å bruke advokat mot forsikringsselskap etter trafikkskade. Som regel vil en erfaren advokat kunne sørge for at du får mer enn selskapet vil betale deg dersom du forsøker å håndtere saken alene.

Våre advokater er spesialister på trafikkskade- og erstatningsrett. Ta en uforpliktende samtale med oss og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg i din erstatningssak.

Kontakt oss