Mann ble skadet etter trafikkulykke i Thailand, og fikk erstatning med hjelp fra advokat Anne Grethe Kjelland.Mann ble skadet etter trafikkulykke i Thailand, og fikk erstatning med hjelp fra advokat Anne Grethe Kjelland.

Lurer du på om du har en sak?

Fra avslag til over 2,4 millioner

Mann ble skadet i trafikkulykke mens han var på ferie i Thailand, men fikk problemer med forsikringsselskapet da han krevde erstatning etter ulykken. Han oppsøkte da advokat Anne Grethe Kjelland i Advokatfirmaet Robertsen.

Mannen oppsøkte vårt kontor etter etter å ha kontaktet sitt eget forsikringsselskap og fått beskjed om at ingen av forsikringene hans dekket tapet som oppsto etter han ble påkjørt i et fotgjengerfelt i Thailand under en fritidsreise. Han engasjerte advokat Anne Grethe Kjelland som sin advokat og til å se om forsikringsselskapet hadde vurdert saken riktig.

Vi vet at enkelte arbeidsgivere tegner utvidede personalforsikringer, og undersøkte denne muligheten. Advokat Kjelland fikk bekreftet at arbeidsgiver hadde tegnet utvidet dekning for fritid, og etter å ha ført bevis for at det var årsakssammenheng både medisinsk og økonomisk, ble mannen tilkjent kr 2 450 000.  

Det lønner seg å bruke spesialiserte advokater. Via Personskadesiden.no kan du komme i kontakt med advokater som har lang erfaring med trafikkskadesaker. Vi er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene til våre klienters beste, og oppnår gjennomgående gode resultater for våre klienter

Kontakt oss