Varsler millionsøksmål etter trafikkulykke i BergenVarsler millionsøksmål etter trafikkulykke i Bergen

Varsler millionsøksmål

Vill biltur i Bergen ga alvorlige skader, og advokaten varsler erstatningskrav på flere millioner kroner.

(Bergensavisen:) Både sjåføren og bileieren var beruset, og forårsaket store skader da de likevel foretok en vill biltur i Bergen I tillegg til fengselsstraff på henholdsvis ti måneder og fem måneder er de dømt til å betale 100 000 kroner hver i erstatning til offeret.

Beløpet er bare småpenger i forhold til et mulig regresskrav fra Gjensidige.

En av de skadde har ikke kommet seg tilbake i jobb etter ulykken. I retten ga han uttrykk for at han neppe kommer tilbake til jobben han hadde.

Når en skadelidt ikke lenger kan jobbe etter en ulykke, så er forsikringsselskapet ansvarlig for det økonomiske tapet som oppstår. Ofte vil imidlertid selskapet forsøke å redusere sitt ansvar ved å anføre at tapet ikke er så stort som det den skadelidte selv anfører. Da vil den som har et erstatningskrav måtte saksøkte selskapet for å få erstatningen han har krav på.

– Det pågår en sak med Gjensidige om fremtidige økonomiske tap. Det er snakk om betydelige summer, bekrefter 39-åringens bistandsadvokat Jan Inge Thesen overfor BA.

Les mer om millionsøksmålet her.

Har du fått en personskade etter en trafikkulykke, kan du ha krav på erstatning. Våre advokater har erfaringen du trenger, slik at du får erstatningen du har krav på. Kontakt oss idag og hør hvordan vi kan hjelpe deg i din erstatningssak.

Kontakt oss