Har du fått en trafikkskade?

Trafikkskade ga 7,3 millioner i erstatning

Kvinne fikk tredoblet erstatningen etter trafikkskade da advokaten brakte saken inn for domstolene.

En sørlandskvinne har fått rekordhøye 7,3 millioner kroner i erstatning etter å ha blitt alvorlig skadet i en trafikkulykke. Det er tre ganger mer enn det hun ble tilbudt. Dommen falt i en tingrett på Sørlandet, etter at kvinnen og hennes advokat, Jan Inge Thesen i Advokatfirmaet Robertsen, avslo det opprinnelige tilbudet fra Tryg Forsikring NUF på 2,6 millioner kroner.

Overfor VG reagerer Advokat Thesen sterkt på at kvinnen, etter det hun har vært gjennom etter den dramatiske ulykken, måtte gjennom det han karakteriserer som en opprivende prosess i retten for å få riktig erstatning etter trafikkskaden.

- Dette viser nok en gang at det forsikringsselskapene mener er et riktig erstatningsbeløp ikke alltid samsvarer med det som er den alminnelige rettsoppfatningen. I dette tilfelle ble beløpet nesten tredoblet i forhold til det opprinnelige, sier Thesen.

Du kan lese mer om erstatningssaken her

Det lønner seg som regel å bruke advokat mot forsikringsselskap etter trafikkskade. Som regel vil en erfaren advokat kunne sørge for at du får mer i erstatning enn selskapet vil betale deg hvis du forsøker å håndtere saken alene.

Våre advokater er spesialister på trafikkskade- og erstatningsrett. Ta en uforpliktende samtale med oss og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg i din erstatningssak.

Kontakt oss