Lurer du på om du har et erstatningskrav?

T-baneulykke ga alvorlig strømskade

T-baneulykke ga alvorlig strømskade på kvinne som skulle hjelpe rullstolbruker etter at T-banen ikke kjørte langt nok inn på perrongen.

(NRK:) Da T-baneføreren stoppet utenfor perrongen falt en rullestolbruker ut av vognen. T-banen stanset for langt bak i forhold til stoppunktet på Romsås stasjon i Oslo. T-baneulykken ble fanget opp av overvåkningskameraer på stasjonen.

Føreren trodde han kjører et tog med tre vogner, mens han i virkeligheten dro seks stykker. Da han oppaget dette forsøkte han å lukke dørene og kjøre lenger frem, men idet han gjorde dette, rygget en rullestolbruker ut en av de bakerste dørene. En kvinne skulle hjelpe rullestolbrukeren, men ble selv alvorlig skadet da hun fikk strøm i seg gjennom rullestolen fra de strømførende skinnene.

Kvinnen har fått oppnevnt bistandsadvokat i Advokatfirmaet Robertsen. – Det er ikke noen tvil om hva som har skjedd. Vi har gode beviser der et overvåkingskamera har fanget hendelsen, sier advokaten.

Les mer om T-baneulykken på NRKs hjemmesider.

Hvis du har fått en personskade, kan du ha krav på erstatning. Det lønner seg å få råd og bistand fra advokater som har erfaring med personskade- og erstatningsrett. Vi anbefaler derfor at du tar kontakt med advokat gjennom Personskadesiden, slik at du får den bistanden du trenger i din sak.

Kontakt oss