Erstatningen økte med 1,5 millionerErstatningen økte med 1,5 millioner

Lurer du på om du har en sak?

Erstatningen økte til 1,6 millioner

Mann ble overfalt og skamslått på jobb, og fremmet krav om erstatning for yrkesskaden, som hadde gitt ham fysiske og psykiske skadefølger. Selskapet ville ikke betale mer enn kr. 75.000,- men endte til slutt med en regning på nesten 1,6 millioner kroner.

Selskapet mente at mannen ikke var påført noen psykisk skade etter overfallet, og mente de fysiske skadene ikke medførte noe økonomisk tap. Mannen tok ved hjelp av advokat Ida Elisabeth Alnes Holte ut stevning for tingretten med krav om full erstatning for tapet etter både de fysiske og psykiske skadene.

Under saksforberedelsene for tingretten, og to arbeidsdager før saken skulle behandles av domstolen, måtte selskapet innse at de hadde plikt til å betale mer i erstatning til mannen. Selskapet aksepterte til slutt å betale kr. 1.500.000,- i erstatning - i tillegg til den utbetalingen han allerede hadde fått.

Det lønner seg som regel å bruke advokat mot forsikringsselskap etter yrkesskade. Som regel vil en erfaren advokat kunne sørge for at du får mer enn selskapet vil betale deg dersom du forsøker å håndtere saken alene.

Vi har erfaringen du trenger, og våre advokater er spesialister på yrkesskade- og erstatningsrett. Ta en uforpliktende samtale med oss og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg i din erstatningssak.

Kontakt oss