Trafikkulykker kan f.eks. komme av pollen, glatte veier og feil dekkTrafikkulykker kan f.eks. komme av pollen, glatte veier og feil dekk

Har du vært utsatt for en trafikkulykke?

Pollen og vinterdekk gir trafikkulykker

Trygg Trafikk melder om at pollen og regn sammen i disse dager gir glatte veier og stor risiko for MC-ulykker. I tillegg er det mange som fortsatt kjører på vinterdekk, som kan få seg en ubehagelig overraskelse i trafikken.

– Med mye pollen i lufta og litt fukt på veien når det kommet nedbør, så kan det fort bli glatt. Det er ikke noe heldig for MC-førere eller syklister, sier distriktsleder i Trygg Trafikk, Paal-Gunnar Mathisen til NRK Østfold.

Som motorsyklist er man ekstra utsatt når man kjører på to hjul i trafikken. Bare i maimåned har fire motorsyklister dødd i trafikken i Norge, ifølge Trygg Trafikk. I tillegg kommer alle de små og større ulykkene med motorsykler.

Les artikkelen fra NRK Østfold her

Hvis du skal kreve erstatning etter en MC-ulykke som har gitt deg slike, eller andre, fysiske skader, så vil dette normalt medføre at du undersøkes av en spesialist som undersøker deg og skriver en spesialisterklæring om hvilke skader du har fått etter MC-ulykken. En advokat som jobber mye med trafikkskade vil vite hvilke spesialister du skal holde deg unna, og dermed legge grunnlaget for at du skal få riktig erstatning etter MC-ulykken.

Også for bilister kan den nye sesongen gi glatte utfordringer, og da særlig for dem som fortsatt kjører med vinterdekk etter at vinteren er over. På grunn av forskjellen i dekkmønstre og gummiblanding i vinter- og sommerdekk, oppfører dekkene seg også annerledes på veien. Dette kan gi alvorlige trafikkulykker. Hvis du kjører med vinterdekk og dette forårsaker en trafikkulykke, kan du risikere at erstatningsoppgjøret ditt blir redusert fordi du anses å ha skyld i ulykken.

Skal du kreve erstatning etter en trafikkulykke, anbefaler vi deg å kontakte advokat som har erfaring med fagområdet. Via Personskadesiden.no kan du komme i kontakt med advokater som har lang erfaring med trafikkskadesaker. Vi er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene til våre klienters beste, og oppnår gjennomgående gode resultater for våre klienter.

Kontakt oss