01.07.2015 Færre dødsulykker så langt i år

Trygg Trafikk melder om at 53 personer mistet livet i trafikken første halvår 2015, mot 75 personer i samme periode i fjor.

(01.07.2015:) Trygg Trafikk melder om at 53 personer mistet livet i trafikken første halvår 2015, mot 75 personer i samme periode i fjor. Sommerferien er imidlertid høysesong for trafikkulykker Foreløpige tall viser at 11 personer omkom på veiene i juni, og hittil i år er antall omkomne på norske veier 53. Av de omkomne første halvår var det 11 kvinner og 42 menn. Av de 11 omkomne i juni var åtte menn og tre kvinner. Fire av de omkomne var bilførere, fem var mc-førere, en var syklist og en var fotgjenger. De siste fem årene har i gjennomsnitt 19 personer omkommet i veitrafikkulykker i juni måned.

Du kan lese hele pressemeldingen fra Tryg Trafikk her

Utgiftene til advokat dekkes av forsikringsselskapet på lik linje med alle andre utgifter du har på grunn av skaden. Via Personskadesiden.no kan du komme i kontakt med advokater som har lang erfaring med trafikkskadesaker. Vi er godt vant til å jobbe opp mot forsikringsselskapene til våre klienters beste, og oppnår gjennomgående gode resultater for våre klienter.

Kontakt oss