Trafikkskadet kvinne fikk 7,3 millioner i erstatningTrafikkskadet kvinne fikk 7,3 millioner i erstatning

Trafikkskade ga 7,3 millioner
i erstatning

Trafikkskadet kvinne fikk 7,3 millioner i erstatning

En sørlandskvinne fikk rekordhøye 7,3 millioner kroner i erstatning etter å ha blitt alvorlig skadet i en trafikkulykke. Det er tre ganger mer enn det hun ble tilbudt av selskapet.

(VG:) Kvinnen og hennes advokat, Jan Inge Thesen i Advokatfirmaet Robertsen, avslo det opprinnelige tilbudet fra Tryg Forsikring NUF på 2,6 millioner kroner.

Thesen reagerer sterkt på at kvinnen, etter det hun har vært gjennom etter den dramatiske ulykken, måtte gjennom det han karakteriserer som en opprivende prosess i retten for å få riktig erstatning.

- Dette viser nok en gang at det forsikringsselskapene mener er et riktig erstatningsbeløp ikke alltid samsvarer med det som er den alminnelige rettsoppfatningen. I dette tilfelle ble beløpet nesten tredoblet i forhold til det opprinnelige, sier Thesen.

Les VGs oppslag om rekorderstatningen

Har du krav på erstatning etter en trafikkskade, bør du bruke advokat som har erfaring med personskade- og erstatningssaker. Våre advokater har erfaringen du trenger for at du skal få erstatningen du har krav på.

Kontakt oss