personskadesiden

Ida Elisabeth Alnes Holte

Advokat

Jeg var ferdig utdannet jurist fra UiO i 2016, og har arbeidet som advokatfullmektig og advokat hos Advokatfirmaet Robertsen siden da. Under studietiden arbeidet jeg deltid i et advokatfirma, og fattet da interesse for fagområdet personskade- og erstatningsrett. Jeg valgte derfor å skrive masteroppgave innen emnet, som er publisert i Tidsskrift for Erstatningsrett. Som valgfag har jeg hatt fagene forsikringsrett, barnerett og offentlige anskaffelser.

Fagområder: Personskade- og erstatningsrett, forsikringsrett, trygderett, alm juss.

Jeg bestemte meg for å studere jus da jeg gikk på videregående. Under studiet arbeidet jeg deltid i et advokatfirma, og jeg ble da særlig gjort kjent med fagområdene erstatningsrett og forsikringsrett. Senere i studiet valgte jeg å spesialisere meg innenfor disse emnene. Som advokat har jeg også opparbeidet meg erfaring innenfor flere andre fagområder. Jeg har alltid funnet glede i å hjelpe andre, og opplever det som svært givende å kunne veilede mennesker ut av vanskelige situasjoner.

Målet mitt er at mine klienter skal være fornøyde og føle seg ivaretatt, og at vi sammen skal oppnå beste mulige resultat. Jeg anser hvert oppdrag som unikt og betydningsfullt.

Med meg får du en tilgjengelig, ryddig og tydelig bistand. I tillegg til dette ligger min styrke i at jeg brenner for jobben og gode resultater. Jeg trives også svært godt på jobb.

Kontakt oss